Nordea tilbake på torvet!

 

Banken har siden 2015 vært fordelt mellom to bygg
og nå ser de ansatte virkelig frem til å komme hjem igjen.

– Vi gleder oss til å komme inn i freshe lokaler, smiler Line Østengen Aasgaard
Avdelingsbanksjef Personmarked i Nordea.

-Vi har siden 2015 vært fordelt i to avdelinger. En i Markensgate 9 og en i Dronningensgate 15. Nå kan vi endelig være samlet igjen, noe vi ser frem til både med tanke på arbeidsmiljø og samarbeid på tvers av avdelinger, forteller Line.

 Totalrenovert

Det er ingen tvil om at de Nordeansatte ser frem til å flytte inn i de nye lokalene. Det 3000m2 store lokalet er totalrenovert, og en stor del av de nye kontorene er faktisk tørkeloftet i den gamle bygningen. Her har de mer enn 3 meter under taket.
I 2.etg er det resepsjon samt en møteromsfløy hvor kundemøtene finner sted når kundene vil møtes ansikt til ansikt. I 3.etg finner du rådgivere for både nærings- og privatkunder, mens i 4.etg finner du rådgivere i Nordeas døgnåpne kundeservice. I tillegg har de ansatte fått en flott kantine.

Inngangspartiet til «nye» Nordea er på torvet.

Torvkvartalet kommer til nytte

Med banken tilbake i gamle trakter ser Nordeas ansatte frem til å kunne benytte seg av tilbudene i nærmiljøet.
– Det praktiske ved å ha kontor på Torvkvartalet er jo alle de fine butikkene, restaurantene og ikke minst hudpleiesalongen. Det er jo faktisk veldig tidsbesparende å ta middagshandelen på Meny etter jobb uten å måtte innom en butikk på veien, og skal man ha lunsj har vi jo virkelig kort vei til gode smaker og hyggelig stemning. Det blir nok tid til litt shopping i pausene også skal du se,” sier Line med glimt i øyet.

Frukt- og grøntavdelingen hos Meny er alltid vanskelig å gå forbi uten å bli fristet..

De ansatte kan enkelt nye deilige italienske retter hos Jonas B på torvet.

Tønnesen 1937 har en egen sneakers-shop inni butikken ved navnet T37.

Hos Retro kan man la seg friste over to plan. Herre i 1.etg, og dame opp trappen.

Ved hovedinngangen til Torvkvartalet går man forbi kjøkkenet til Herlig Land, hvor det lages de nydeligste retter – både til lunsj og middag.