Hotel Parken er i gang!

Nå er Torvkvartalet 98%  komplett!
Thon Hotel Parken og restaurant Torvet Bistro er nå godt i gang.  Hotellet – med nærmere 200 rom, kan skilte med klassisk dansk design fra Erik Jørgensen, ispedd grove teksturer fra det opprinnelige bygget. Gammel teglstegn eksponeres i enkelte rom og i flere fellesarealer. Hotellet kan skilte med byens kuleste og beste møterom, og fantastisk utsikt av Kvadraturen fra mange av rommene.

Hotel Parken har inngått samarbeid med Torvkvartalets egne; Retro og Tønnesen 1937, som sammen kler opp de ansatte.
– Det er kjempegøy å kunne spille på lag med butikkene i Torvkvartalet. Hvis gjestene syns vi har fint tøy på, kan vi jo bare sende dem ned for å handle det samme med seg hjem, smiler Hotelldirektør Kristine Ravnevand.

I hotellets første etasje finner vi om kort tid en fransk restaurant ved navn Torvet Bistro, men i likhet med Bønder i byen, satser Torvet Bistro på norske råvarer fra lokale produsenter. Alle rettene er franske, med franske tilberedningsmåter.
– Det blir langtidskokte gryter med store smaker, Bouillabaisse, quiche, surdeigsbaguetter og croissanter med ost og skinke eller fiskefarse. Og selvfølgelig østers!, sier Solveig Svahnstrøm, en av kjøkkenskjefene på bistroen.


På vinkartet står utelukkende franske viner – og champagne.
– Vi skal ha solid kompetanse på vin. Det er fullt mulig å komme for å ta seg et glass, uten å bestille middag. Vi har også en rikholdig vin- og champagnekjeller der det etter hvert blir mulighet for vinsmaking, forteller hun.
Restauranten vil også fungere som frokostrestaurant for hotellets gjester.

Torvkvartalet er stolte, og det tror vi byens befolkning også er!